Aivo Adamsonil on väga mitmekesine töökogemus, mis hõlmab telekomi, pangandust ja avalikku sektorit. Ta on olnud Hansapanga juhatuse liige, maanteeameti peadirektor, Starmani juht, Versobanki juht.

„Alexelaga liitudes näen head võimalust oma seniste tööalaste kogemuste rakendamiseks. Samas on sellise mahu ja ampluaaga energeetika, metallitööstuse ja põlevkivikeemia valdkondi ühendavasse ettevõttesse tulek ka väljakutseks, mis teeb antud sammu eriti põnevaks,“ kommenteeris värske Alexela grupi nõukogu esimees Aivo Adamson.

Alexela on Eesti kapitalil põhinev valdusfirma, mis koondab viimase paarikümne aasta jooksul ühtse omanikeringiga seotud ettevõtted ühisesse struktuuri. Ettevõte annab tööd enam kui 1000-le inimesele ning tegutseb kolmes valdkonnas: energeetika, metallitööstus ja põlevkivikeemia.

Ettevõtte tooteportfelli muuhulgas elekter, maagaas, balloonigaas, mahutigaas ning läbi 102 üle Eesti asuva tankla autokütused. Alexelal on ka 31 tanklapoodi. Alexela arendab lisaks kahte LNG terminali Paldiskis ja Soomes Haminas.