Viimased 20 aastat on Estravel kuulunud Soome rahvusliku lennufirma Finnairi kontserni, kuuludes 71% ulatuses Finnairi tütarfirmale SMT. Ettevõtte teine aktsionär on olnud Aivo Takise firma Estrav Holding OÜ.

Alates tänasest on Estravel taas täielikult eestlaste omanduses. Aivo Takis oli ka siiani Estraveli aktsionär ja juhatuse liige. Estraveli omanikeringi kuulub ka juhatuse liige Anne Samlik.

"Mul on väga hea meel, et Eesti reisibüroode lipulaev Estravel, mis pea 28 aastat tagasi asutati Eesti erakapitali poolt, on taaskord 100-protsendiliselt Eesti omanike käes. Estravel on tugev bränd ja ettevõte, suurepäraselt töötava organisatsiooni ja majandustulemustega. Estraveli turuosa Eesti turul lennupiletite arvestuses on püsinud pikki aastaid 31-34% piires ning Estraveli käive on suurem kui nelja järgneva konkurendi käibed kokku,“ lausus Aivo Takis, kelle sõnul ei ole ettevõtte töös suuremaid muutusi plaanis.

Estravelil on kokku 175 töötajat, enamik neist Eestis. Estraveli lõppeva aasta tehniline müügikäive on üle 75 miljoni euro. Nii käive kui kasum on võrreldes möödunud aastaga kasvanud. Käibest 57% tuleb lennupiletitest, 20% hotellimajutusest ja 23% muudest reisiteenustest.