Väljaandmise lõpetamise peamisteks põhjusteks on muutused sihtrühma meediatarbimises online meedia kasuks ja ajakirja vähenenud reklaamitulud, teatas Ajakirjade Kirjastus.

Kõigi tellijatega, kellel on 2009.aasta 1. jaanuari seisuga kehtiv tellimus, võetakse ühendust ja pakutakse võimalust valida Stiina asemele mõni teine Ajakirjade Kirjastuse väljaanne või makstakse tellimisraha tagasi.

Ajakiri Stiina tänab oma lugejaid ja koostööpartnereid pikaajalise koostöö eest.

AS Ajakirjade Kirjastus on Eesti ajakirjade kirjastamise turuliider. Ajakirjade Kirjastusel ilmub 26 väljaannet, mille lugejate koguarv on üle 1,1 miljoni. Ajakirjade Kirjastuse väljaannete hulka kuuluvad ajakirjad Kroonika, Eesti Naine, Anne, Kodukiri, Naised, Teleleht, Oma Maitse, AutoBild Eesti jpt. Peale ajakirjade kirjastatakse ka kliendiajakirju ja raamatuid, millest tuntuim on kokaraamatute sari “100 rooga”. Lisaks on Ajakirjade Kirjastusel kaks internetiportaali: www.naistemaailm.ee ja www.toidutare.

Ajakirjade Kirjastuse omanikud on võrdselt Eesti Meedia ja Ekspress Grupp. Kirjastuse 2007. aasta käive oli 231 miljonit krooni.