Aktsiamäng annab hea võimaluse panna proovile oma investeerimisalased teadmised ning võrrelda oma oskusi teiste investoritega.

2001. aasta sügisel toimus esimene aktsiamäng “Noor Pensionär”, mis kordus kuni aastani 2005, mil sellest sai investeerimis- ja kauplemismäng “Börsihai”. Eelmisel aastal said aktsiamängust osa võtta ka Läti ja Leedu investeerimishuvilised, mis tegi mängu rahvusvaheliseks aktsiamänguks.

Mängus toimuvad tehingud sarnaselt tegelikele, virtuaalne teenustasu tehingute pealt on ühtsuse mõttes viidud kõikidel turgudel 0,1% peale. Tehingute sisestamine toimub sarnaselt tavapärasele kauplemisele. Sel aastal võib olla igal mängijal piiramata arv portfelle. Esimese portfelli hind on 100 krooni ja iga järgmise portfelli hind 300 krooni. Hiljem liitunutele on tingimused samad.

Mängu käigus on võimalik kaubelda Eesti, Läti ja Leedu põhi- ja lisanimekirja aktsiatega, Soome ja Rootsi Nordic Large Cap nimekirja kuuluvate aktsiatega ning USA aktsiatega, mis vastavad LHV poolt seatud kriteeriumidele. Kaubeldavate aktsiate nimekiri avaldatakse 19. oktoobril LHV kodulehel, mängu keskkonnas aadressil www.lhv.ee/hai

Mängu lõpukuupäevaks on 16. november ning võitjaks saab selle päeva lõpu seisuga kõige suurema aktsiaportfelli omanik.
Mängu peaauhinnaks on LHV portfellihalduse poolt koostatud kahe tuhande euro suurune väärtpaberiportfell, teise ja kolmanda koha auhindadeks on viiesaja euro väärtuses LHV Tõusva Euroopa Alfa fondiosakuid.