Vastavalt 53,93 protsendi aktsionäride häältega kinnitatud BLRT Grupi 2011. aasta tegevuse aruandele küündis kontserni käive 347,3 miljoni euroni, ületades eelneva aasta tulemust 14,3 protsendi võrra.

“Arvestades sellega, mis toimub maailmas ja majanduses ja kui paljude tööstusettevõtete jaoks osutus möödunud aasta kahjumlikuks, siis kontserni juhtkond ja töötajad on saavutanud suhteliselt hea tulemuse,“ lausus nõukogu esimees Mark Berman.

“Juhatus hindab olukorda kaine mõistusega ning püüab reageerida muutustele kiiresti, sisendades seeläbi kindlustunnet, et kontsern tõepoolest ületab kõik maailmas pikaleveninud finants- ning majanduskriisi tekitatud raskused.”

Kontserni 2011. aasta puhaskasum oli 9,8 miljonit eurot, vähenedes võrreldes 2010. aastaga 76,2% võrra. 53,93% aktsionäride häältega otsustati kasumit mitte jaotada.

“Praeguses olukorras, kus maailmamajandus on ebastabiilne ja prognoosid üha halvenevad, pangad karmistavad laenutingimusi, konkurents kõikides valdkondades aga ainult kasvab, on eriti tähtis tagada ettevõtte likviidsus,” kommenteeris Berman.

“Tuleb jätkata ka investeerimisprogrammi, mis kindlustab kontserni kauaaegse kasvu ja arengu,“ lisas ta.