"Ega see (omanikutulu saajate nimekiri - toim) minu meelest just väga tore pole, kuid eks meediale meeldib sellised asju avaldada ja rahval lugeda," ütles Sorainen Delfile.

Sorainen sõnas, et ta pole veel nimekirjaga tutvunud ja polnud isegi teadlik, et see täna avalikustatakse. Siiski arvas mees, et ega sellest midagi väga halba ka pole.

Äripäeva andmetel sai Sorainen dividende 1 560 000 euro ulatuses, kuid millised plaanid tal dividendidega üldse on ning kas ta need kuhugi näiteks edasi investeerib, mees ei paljastanud. "Seda, mida ma oma rahaga teha plaanin, kahjuks veel avaldada ei saa, ega taha ka," ütles Sorainen.

Delfi püüdis kommentaari saada ka 12. kohal olevalt Hannes Tamjärvelt, kellele maksti 2010. aastal omanikutuluna 1 102 000 eurot, kuid mees ei soovinud teemat kommenteerida. Veidi aega hiljem samuti kunagise hansapankuri ning nüüdse hotelliärimehe Toomas Sildmäega kontakti saades selgus, et ta juba teab, millest Delfi temaga rääkida soovib, kuid kahjuks soovinud ka tema oma arvamust avaldada. Sildmäe oli 1 020 000 euroga 18. kohal.