Alexela Oili tegevjuhi Ain Kuusiku sõnul on vedelgaas vaieldamatult keskkonnasäästlikuim kütuseliik ning autogaasi tankimisvõimalusi tekib järjest juurde.

„Oleme kindlad, et vedelgaas on tulevikukütus ning jõuline laienemine on strateegiliselt õige otsus,“ ütles Kuusik. „Jüri on sealjuures kindlasti strateegiliselt mugav ja hea asukohaga tankla, mis jääb liiklussõlme keskele.“

Alexelas müüdav LPG on ettevõtte kinnitusel kontrollitud, kvaliteetne ja stabiilne. Gaas tarnitakse otse tootjatelt raudteevagunitega, mis tagab kõrge ja ühtlase gaasikvaliteedi. Kuusik märkis, et vedelgaas on ökonoomne ja ökoloogiline.

„See tähendab, et mootori töökindlus on garanteeritud. Vedelgaasiga sõitmine tagab mootori puhtama töö, mille tulemusena mootori liikuvad osad kuluvad vähem, sest vedelgaas põleb täielikult ja ei teki jääkaineid, mis tavakütuse puhul ladestuvad mootori karterisse,“ lisas Kuusik.

Alexela rajab gaasitanklaid koostöös Reola Gaasiga, kes pakub gaasiseadmeid ja nende paigaldust.

Täna kehtivad Jüris Tallinna ringteel asuvas tanklas avamise puhul LPG autogaasile soodushinnad.

Alexela Oilile kuuluvad nüüdsest viis LPG-tanklat: kaks Tallinnas, kaks Harjumaal (Laagris ja Jüris) ja üks Tartus, lähiajal valmib gaasitankla Paldiskis.