Aasta esimeses pooles püsisid vedelkütuste hinnad eelnevate perioodide tasemel, mis hoidis ettevõtete müügimahud eelnevatel tasemetel ja suurendas mõningal määral eratarbija ostuvõimet. Teisel poolaastal langes nafta hind maailmaturul viimaste aastate madalaimale tasemele ja see soodustas täiendavat tarbimise kasvu kõikides kliendisektorites.

Süsteemne ja väga aktiivne müügitöö, lisandunud tanklad Loo´l ja Oiu sadamas aitasid kaasa müügimahtude kasvule ning aasta kokkuvõttes saavutati jaemüügis 94,95% eelarves planeeritud müügimahust. Tulemus ületas 2013. aasta müügimahte.

LPG tanklate kett kasvas 8 tankla võrra ja aasta lõpuks opereeriti juba 20-s LPG tanklas üle Eesti. Mullu lisandusid Loo, Viljandi, Tartu Anne, Jõgeva, Türi, Kuressaare, Tallinn Sõle ja Narva (frantsiis) LPG tanklad.

Tänu suurenenud kütusemüügile suutis AS Alexela Oil 2014. aastal parandada oma positsiooni ning kasvatada oma turuosa Eesti jaemüügiturul.

Liitrite müügi kasv ning Loo kaupluse lisandumine tõid täiendavalt kaasa ka tanklakaubanduse müügimahu kasvu, mis ületas eelarves prognoositu.

Kogu majandusaasta vältel oli kütuseturul tunda jätkuvalt maksupetturite
tegevust.

Koguinvesteeringud moodustasid mullu 1,6 miljonit eurot. 2015. aastal planeerime jätkuvalt renoveerida olemasolevat tanklaketti, rõhuga kaubanduspindadel ning ehitada lõplikult välja kogu Eestit kattev autogaasi tanklate kett, teatas ettevõte aruandes. Koguinvesteeringute plaan 2015. aastaks on 2,4 miljonit eurot.

Ettevõtte käive kasvas aastaga 0,1% võrra 133,7 miljonile eurole. Puhaskasum kasvas 51%, 1,5 miljonile eurole. Dividendi ei plaani ettevõte eelmise aasta eest maksta, vaid suunab läinud aasta kasumi eelmiste perioodide kahjumi katmiseks ja 301 833 eurot kohustuslikuks reservkapitaliks.