Refonda, Eesti ja Baltimaade üks suurimaid vanametalli kogumise ja ümbertöötlemise ettevõtteid, kutsub kõiki õnnerattal kätt proovima. Selleks tuleb lihtsalt osaleda vanametalli kogumise kampaanias.

Metallikogumise kampaania kestab juuni lõpuni ja sel ajal saab Refonda kõigis üheksas vanametalli vastuvõtupunktis iga ära antud tonni eest rohkem raha kui tavaliselt. Selleks tuleb enne arveldamist keerutada õnneratast, fortuuna otsustab, kas saad 5, 10, 15 või 31 (kõige õnnelikumatele) eurot lisaks.

Lisaks saab iga kampaanias osaleja automaatselt osa võtta nutitelefonide loosimisest. Loosimised toimuvad kord nädalas. Kasutage suurepärast võimalust teha head ja saada vana tarbetu metalli eest veel korralikku raha, kui veab, siis ka nutitelefon!

Refonda vastuvõtupunktid asuvad Tallinnas (kaks vastuvõtupunkti), Tartus, Narvas, Rakveres, Pärnus, Türil, Kohtla-Järvel ja Võrus.

Refonda tasuta infotelefonilt 1817 ja kodulehelt saab täpsemat infot kampaania, vastuvõtupunktide ja vanametalli hinna kohta ning tellida ka veoki suurte gabariitidega vanametalli transpordiks.

Aga kui pole vanametalli? Siis on Refondal pakkuda möllu, metalli ja melu. 21. mail toimub Türil üritus kõikidele adrenaliinisõltlastele — Refonda Romuralli. Adrenalin ja drive on garanteeritud!
Rohkem infot Refonda Romuralli kohta on SIIN

Refonda on Eesti kapitalile rajatud kontserni BLRT Grupp AS tütarettevõte. Kontserni põhilised tegevusalad on laevaehitus, laevaremont, metallkonstruktsioonide valmistamine, masinaehitus, vanametalli ümbertöötlemine, veondus, sadamateenused ja stividoritööd.

Kontserni kuulub 65 tütarettevõtet Eestist, Lätist, Leedust, Ukrainast, Venemaalt, Soomest ja Norrast. BLRT Grupp AS annab tööd rohkem kui neljale tuhandele inimesele.

Jaga
Kommentaarid