Samal ajal kasuminumbriteks oli ettevõtte majandusaruandes märgitud võrreldes varasema aastaga pea poolteist korda väiksem number - kui 2011. aastal teenis ettevõte 36 615 eurose kasumi, siis mulle kõigest 22 776 eurot.

Majandusaruandes nähtub, et 2012. aasta jooksul andis ettevõtte erinevaid etenduse teenuseid, koostööpartneriga SA Eesti Draamateater, sündis 3 uut lavastust ja anti 93 etendust. Toodeti kolm TV sarja: "Alpimaja" (5 osa), "Süvahavva" (12 osa) ja "Nurjatud tüdrukud" (13 osa).

Tähtsamateks koostööpartneriteks on olnud OÜ Afrovisioon, Morss OÜ, Musket Films OÜ, OÜ Rottfilm, OÜ 201, Grimm Sisters OÜ, Re-Marketed Gods OÜ. Suurimateks klientideks olid Eesti Rahvusringhääling, SA Eesti Draamateater, AS Kanal2 ja AS TV3.

Aastal 2012 alustas OÜ U8 permakultuurilisi, mahepõllumajanduslikke eksperimente ja planeeringuid Pärispea Loomingulises Keskuses.

Tänavu on planeeritud viia läbi teatrietendusi, osaleda teatriprojektides. Arenduses on 3 telesarja, tootmises on telesarja "Süvahavva" triloogia II osa, mis koosneb omakorda 8-st alaosast. Tootmises on üks dokumentaalfilmi projekt ja arenduses üks täispikk mängufilm. Jätkub eksperimenteerimine koostoimelise põllumajanduse vallas.