Choco eestvedaja Carl Rannabergi sõnul toob uudne nutitelefoni rakendus Choco inimesed tänavalt poodi, sest sellega šoppamine on lõbus ja mänguline, teatas Elisa.

„Selle rakenduse loomise juures on eriline ka see, et 5 noort meest on teinud šoppamise rakenduse naistele. Eelkõige on meie sihtrühmaks naised, sest nad armastavad meestest rohkem šopata, kuid ootame rakendust kasutama ka mehi, kellele meeldib poes käia või kes on loomult mänguhimulised,“ lausus Rabnnaberg.

„Usun, et juba varsti tuhnivad inimesed poodides toodete vahel nutitelefon näpus. Uudse m-kommersteenuse abil saavad inimesed mängides erinevatelt toodetelt hinnasoodustusi võita,“ selgitas Rannaberg.

Carl Rannabergi sõnul näitas hiljuti läbi viidud uuring, et tervelt pooled nutitelefonide kasutajatest soovisid poest möödudes saada selle poe pakkumist oma telefoni. „Just seda võimalust Choco nüüd pakubki,“ lausus Rannaberg.

Elisa tootejuht Mailiis Ploomanni sõnul on Eestis hetkel veel väga vähe m-kommerteenuseid.

„Olemasolevate töötavate teenuste ülelugemiseks ei lähe vaja isegi ühe käe näppe,“ tõdes Mailiis Ploomann.

„Samas olen veendunud, et lähitulevikus on turule tulemas hulgaliselt m-kommertsteenuseid, mida on mugav kasutada nutitelefoni või tahvelarvutiga,“ lausus Ploomann.

Choco rakenduses on pakkumised mobiilsideoperaatorilt Elisa ja väga erinevaid kaupu müüvatelt poodidelt – Sangar, ABC King, Shu, Jack & Jones, Photopoint. Pakkumised on järjestatud kauguse järgi inimese asukohast ning igal pakkumisel on hind, mida arvestatakse Choco punktides. Pakkumise lunastamiseks tuleb koguda teatud arv punkte.

Elisast saab mängija vastavalt sellele, kui aktiivselt ta Elisa esindusi külastab oma nutitelefoni kuuks, kolmeks kuuks või koguni terveks aastaks tasuta mobiilset internetti. Pakkumine kehtib ainult Elisa lepingulisele erakliendile.

Punktide kogumiseks on kaks peamist viisi; check-in, kus annad sõpradele teada, kus poes sa parasjagu asud ning triipkoodide skännimine, kus suunad nutitelefoni kaamera triipkoodile ja rakendus teeb oma töö. Lisaks neile annavad punkte ka omapoolne kommentaar, pildi lisamine, sotsiaalmeedias jagamine, tootele hinna lisamine.

Konto saab luua endale nii nutitelefonis kui ka Choco veebilehel aadressil choco.ee