Mullu augustis oli poeketis 723 poodi ning ettevõte laiendab haaret. Mullune käive oli 4,4 miljardit dollarit ja aastane puhaskasum ulatub sadadesse miljonitesse dollaritesse.

Vähemtuntud võib olla see, et see äri on asutatud 1980ndate alguses USAsse tulnud Korea immigrandi poolt, kellel oli kaasas suur töötahe ja Ameerika unistuse janu, kirjutab Celebritynetworth.

Kui Do Won Chang ja tema naine Jin Sook saabusid 1981. aastal USAsse, oli neil palju katsumusi. Kummalgi ei olnud kõrgharidust ja ka inglise keele oskus ei olnud kiita. Esimestel aastatel töötasid nad hooldajana, bensiinijaamas ja kohvikus – sageli samaaegselt, et tulla ots otsaga kokku.

Chang unistas algul edukast kohvikuärist, kuid ta pani tähele, et rõivaäris tegevad inimesed sõidavad uhkemate autodega. Chang ja tema naine otsustasidki proovida rõivaäris, avades esimese poe. 1984. aastal avati Los Angeleses Fashion 21 pood. See osutus hitiks. Äri laienemise ajal muutsid nad ärinime Forever 21-ks.

Ettevõtte omanikuks on Chang, tema naine ja nende laps. Kunagi üheaegselt kolmel miinimumpalgaga tööl rabanud Changi varanduse suuruseks on 5,4 miljardit dollarit.