Amazoni tegevjuht Jeff Bezos

Raske on ette kujutada, et mees, kelle vara väärtus on hetkel 89 miljardit dollarit, pidi kunagi tühja kõhtu kannatama, kuid nii see on. Bezose ema oli teismeline, kui poeg sündis ning isa jättis pere maha, kui poeg oli vaid kolm aastat vana. Perekonna toetamiseks töötas Jeff lapsena kõik suved ja nädalavahetused vanavanemate farmis. Teismelisena töötas praegune miljardär McDonaldsi kiirtoiduketis, samal ajal lõi välja ka tema hea ärivaist. Jeff korraldas lastele mõeldud teaduslaagreid ning kasseeris iga lapse pealt sisse 600 dollarit, kirjutas CelebrityNetworth.

Starbucksi looja Howard Schultz

Howard Schultz kasvas üles väga vaeses Brooklyni rajoonis. Selleks, et ümbritsevalt vaesuselt tähelepanu eemale tõmmata, hakkas Schultz tegelema spordiga. Ta tegeles nii pesapalli, jalgpalli kui korvpalliga ning teenis sellega Põhja-Michigani ülikooli stipendiumi. Temast sai esimene inimene oma perekonnas, kes lõpetas ülikooli.

Oprah Winfrey

Oprah Winfrey kasvas üles üksikema käe all väga vaeses Mississippi piirkonnas. Tema perekond oli nii vaene, et väiksena pidi ta kandma kleitidena kartulikotte, sest perel ei suutnud riideid lubada. Vanaema rõhutas alati Oprahle, kui oluline on elus haridus ja niisiis keskenduski tänane miljardär koolile, teenides välja stipendiumi Tennessee ülikooli.

Oracle looja Larry Ellison

Larry Ellisonil oli raske lapsepõlv. Ta ema saatis poja elama immigrandist sugulase juurde, kuna ei suutnud poega üksikvanemana kasvatada. Keskkoolis olles suri tema kasuema. Samuti kukkus mees välja Chicago ülikoolist, kuid on nüüd ta väärt 58 miljardit dollarit.

WhatsAppi looja Jan Koum

Jan Koum kolis koos ema ja vanaemaga 16-aastaselt Ukrainast USAsse, kus nad elasid kolmekesi väikses kahetoalises korteris, mida nad said lubada vaid tänu sotsiaaltoetustele. Koum töötas toidupoes ja ta ema lapsehoidjana. Sellel ajal, kui Jan ei teinud tööd, kulutas ta oma vaba aega arvutite ja programmeerimise tundma õppimisele. 18-aastaselt läks ta San Jose ülikooli ning mõned aastad hiljem võttis Yahoo ta palgale.