„85 hektari suurune Ameerikanurga Äripark on niivõrd mastaapne ettevõtmine, et selle realiseerimine on võimalik vaid koos tugevate koostööpartneritega,“ ütles ASi Süda Maja juhataja Veiko Murruste. „Partneri kaasamisel teeme koostööd selle ala parimate spetsialistidega globaalse kinnisvaraalase nõustamise ja investeeringute vahendamise ettevõttest DTZ.”

„Ameerikanurga Äripark on piisava suurusega arendusprojekt, et olla rahvusvahelisele investorile ahvatlev, ja  esmane tagasiside investoritelt Ameerikanurga Äripargi kohta on väga positiivne,” kommenteeris DTZ Sweden AB investeeringute juht Fredrik Lidjan. „DTZ-i portfelli võtame vaid selliseid tooteid, millel on kindel kvaliteet ja mille edusse me usume. Üks põhjus, miks investorid pöörduvad DTZ-i poole, on just see, et meie vahendatavad tooted on tiheda sõela juba läbinud.”

Lidjan lisas, et Balti riikide investeerimisturg on välisinvestoritele huvipakkuv ning majanduskasvu pidurdumine ei välista jätkuvat huvi. „Balti riikidesse investeerimisest huvituvad eeskätt Põhjamaade ja Suurbritannia investorid ning nõudlus atraktiivsete investeerimisprojektide järele ületab pakkumise. Pakutav toode peab aga vastama kindlatele kriteeriumitele ning koostööpartnerite taust peab olema usaldusväärne.”

AS Süda Maja teeb koostööd Ameerikanurga Äriparki rajatava 100 000 m² suuruse kaubanduspargi finantspartneri leidmiseks DTZ Rootsi kontoriga. DTZ-il on kontaktid üle maailma kõigi aktiivsete investoritega, sealhulgas nendega, kes on huvitatud investeerima Euroopa kaubanduskeskuste arendamisse. Lisaks investeerimisalastele teenustele on DTZ-il pikaajaline ja põhjalik kogemus kinnisvaraarendamise nõustamises ning ettevõte teeb koostööd kaubandusettevõtetega, kes otsivad võimalusi uutele turgudele laienemiseks.