Adam Auto müüjaks on Läti väikeaktsionärid ja Balti Investeerimisfond III, mida haldab Baltikumi juhtiv erakapitali ettevõte BaltCap. Adam Auto omab kolme Opeli ja Chevrolet` esindust Riias, Ventspilsis ja Liepajas, teatas ettevõte.

Hansa Auto SIA juhatuse esimehe Aivis Silgalsi sõnul ei too Adam Auto omandamine kaasa olulisi muutusi omandatud ettevõtte ja autoesinduste igapäevatöös.

"Usume, et Läti majandus on võtnud tee tõusule. 2011. aasta on õige aeg uute investeeringute tegemiseks Lätis, arvestades autoturu potentsiaali ja võimalikku müüginumbrite tõusu aastatel 2012-2013. Tulevikus on kavas koondada kõik meie Läti esindused ühise Amservi kaubamärgi alla," kommenteeris Amservi Grupi juhatuse esimees Raivo Kütt.

Adam Auto SIA asutati 1997. aastal, ettevõte müüs mullu 140 Opeli sõiduautot ja tarbesõidukit, 18 Chevrolet` sõiduautot ning 166 kasutatud autot. Firmas töötab 76 töötajat.

Amserv Grupp on suurim autode jaemüügi- ning teenindusega tegelev kontsern Eestis ja Lätis. Ettevõttel on kokku 11 esindust Tallinnas, Pärnus, Tartus, Paides, Viljandis, Riias. Kontsern esindab Toyota, Opeli, Chevrolet`, Hyundai, Peugeot, Lexuse ja Saabi kaubamärke. Amserv Grupp müüs 2010. aastal 3452 uut ja kasutatud autot. Amserv Grupis töötas 2010. aasta lõpus 400 inimest.