Reisijate kinnitusel oli lennukis kuulda ka imelikku heli. Reisijad evakueeriti. Delfile teadaolevalt ümbritsesid lennuki seejärel ka lennujaama tuletõrjemasinad.

Lend pidi plaani kohaselt Tallinnasse jõudma kell 14. Kella 15.15 paiku ootasid aga segaduses reisijad endiselt Riia lennuväljal. Pärast tehnilisi probleeme paigutati nad bussi, kus nad pidid tükk aega ootama.

Kella 15.45 seisuga olid reisijad siiski juba lennujaamahoones ning neile anti kätte nende pagas. Millal nad koju pääsevad, on praegu selgusetu.

Lennukis oli 93 reisijat ja viis meeskonnaliiget, kes kõik pääsesid esialgsetel andmetel vigastuseta. Mis põlenguhaisu tekitas, on esialgu teadmata.

Kella 18.40 paiku teatas Air Baltic, et hetkel on kõik reisijad veel lennujaama terminalis. "Air Balticu prioriteediks on turvalisus. Lennufirma vabandab kõigi reisijate ees, kellele vahejuhtum põhjustas ebamugavusi. Lennufirma paneb valmis uut lennukit liinile Riia-Tallinn, et reisijad jõuaksid esimesel võimalusel planeeritud sihtkohta."

Tallinnasse ei lennanud ka Nordica Amsterdam-Tallinn lend, mis võttis suuna hoopis Tartusse, kus oli võimalik maanduda.