Kogutud andmete kohaselt on riigi omandis või riigiasutustes rendil 1576 tavakasutuses ning 756 alarm- või eriotstarbelist sõiduautot. Neist 1011 on renditud ja ülejäänud riigi omandis.

Lisaks on sotsiaalministeeriumil 181 Mitsubishi iMiEV elektriautot, mis on antud omavalitsuste käsutusse ja mille keskmine läbisõit on 7231 km aastas. Koos elektri-Mitsubishidega on tugevalt alakasutatud 44% ja mõõdukalt alakasutatud 27% riigi autopargist, ilma nendeta on vastavad protsendid 23% ja 36%.

Analüüsi kohaselt on riigiasutuste autode aastane läbisõit 2011. aastast vähenenud ja jõudnud 2015. aastal tasemeni 15 350 km. Samal ajal on ka sõiduatuode arv vähenenud, mis ei ole aga üllataval kombel aastast läbisõitu suurendanud.

Töörühma hinnangul tuleks riigil leida võimalusi alakasutatud sõiduautode arvu vähendamiseks ja keskmise läbisõidu tõstmiseks. Samas nendivad autorid aga, et sõidukite arv ja nende kasutamine on iga asutuse töökorralduse küsimus ning kesksete läbisõidukvootide määramine ei pruugi olla mõistlik.