2012. aastal müüdi Arsenali kinnistud Riigi Kinnisvara Aktsiaseltsi (RKAS) korraldatud kolmenädalase tähtajaga konkursil ettevõttele AO Arendus, kus oli varjatud osanik Rain Rosimannus.

"Kui pakkumiste tegemise ajaks oli kõigest 3 nädalat, siis hindaksin seda ajavahemikku võrdlemisi lühikeseks. Vaadates ka RKASi teisi enampakkumisi, on enampakkumiste lõpuni enamasti oluliselt rohkem aega," ütles Arco Vara analüütik Mihkel Eliste. Näiteks tõi ta hetkel Raadiku 10 kinnistut, millele saab pakkumisi teha märtsi lõpuni.

"Enne pakkumise tegemist on tarvilik osalejatel koostada finantsprojektsioonid vastava projekti läbiviimiseks, mis iganes sealjuures siis nende eesmärk selle varaga võiks olla – lammutamine ja uue ehitamine, olemasoleva ümberehitamine mingi muu sihtotstarbega varaks või olemasoleva kasutuse jätkamine jne."

"Mida kallimate ja spetsiifilisemate varadega on tegemist, seda enam aega vajavad potentsiaalsed huvilised oma pakkumiste läbimõtlemiseks ja äriplaani koostamiseks," ütles Eliste.

2007. aastal korraldas kaitseministeeriumi haldusalasse kuulunud AS E-Arsenal kaks enampakkumist, millele pakkus Tallinki omanikfirma Infortar vastavalt 64 miljonit ja 84 miljonit krooni Arsenali keskuse eest, kuid mõlemal korral enampakkumine tühistati. 2012. aastal tehti uuesti enampakkumine, mis kestis kolm nädalat ning mille käigus müüdi objekt 1,52 miljoni euroga.