Andmevara AS juhataja Kalev Truusalu sõnul on Andmevara riigi äriühinguna olnud seni rohkem tegev avalikus sektori, pakkudes klientidele majutuse, süsteemiarenduse, registrite pidamise, digitaliseerimise ja infoteenusied, teatas ITL.

„ITL-i liikmena soovime laiemalt teha koostööd IT sektori ettevõtetega ja kaasa rääkida infoühiskonna arengus, ühtse poliitika kujundamise ning avaandmete teemal,“ ütles Truusalu.

ITLi juhatuse liige Rain Laane sõnul saab vaid heameelt tunda, et ITL-iga ühinevad üha enam infotehnoloogiat intensiivselt kasutavad ettevõtted.

„Usume, et läbi selle muutub dialoog meie infoühiskonnas viljakamaks,“ kommenteeris Laane. „Samuti usun, et tänu meie liikmesfirmade mitmekesisusele ning meie ühistele pingutustele, suudame teenuste ja toodete tarbijaile pakkuda paremat ja mugavamat kasutajakogemust.

Advokaadibüroo Glimstedt OÜ juhtivpartner Priit Lätt kommenteeris, et kuna Glimstedt omab märkimisväärseid kogemusi IT- ja telekomiettevõtete nõustamisel, siis loodavad nad pakkuda lisaväärtust ITL-ile nende ühe tegevussuuna – Eesti IKT sektorit mõjutava seadusandluse parandmine – edendamisel.

„Soovime võtta aktiivse rolli ITL-i puudutavate õigusküsimuste lahendamisel ja heade tavade kujundamisel, et seeläbi anda omapoolne panus Eesti kui e-riigi arengusse,“ sõnas Lätt.

ITL-i juhatuse liikme Pirko Konsa sõnul on Glimstedt-il on silmapaistev kogemus suheldes riigiga ja kaitstes meie sektori kui terviku huvisid intellektuaalomandi või alustavate ettevõtete vallas. „Glimstedt Advokaadibüroo liitumine ITL-iga on tubli täiendus ekspertide osas, mis on täna eriti nõutud ja vajalik ITL-i liikmesettevõtetele,“ lisas Konsa.