Suti viimane tööpäev on 22. juuni. Tema juhtimise all olev valdkond jagatakse teiste juhatuse liikmete vahel: klienditeenuste ning äri- ja infotehnoloogia valdkonda juhib Hando Sutter, regulaatorsuhteid aga Andri Avila.

Eesti Energia juhatus jätkab neljaliikmelisena. Juhatusse kuuluvad juhatuse esimees Hando Sutter, finantsdirektor Andri Avila, energia tootmise eest vastutav juhatuse liige Raine Pajo ning projektide, tehnoloogia ja uue äri eest vastutav juhatuse liige Margus Vals.

Sutt asus Eesti Energiasse tööle eelmise aasta alguses, juhatuse liikmeks sai ta 1. detsembrist. Ta on varem töötanud Euroopa Finantsstabiilsuse Fondi (EFSF) tegevjuhi vanemnõunikuna ja Rahvusvahelise Valuutafondi (IMF) direktorite nõukogu liikmena, esindades Eestit IMFi Põhja-Balti valijaskonnas. Aastatel 2001–2009 oli ta Eesti Panga asepresident.

Sutter: panin Andrese valesse rolli

"Tänan Andrest tema panuse eest regulaatorsuhete ja klienditeenuste arendamisel. Andres on küll suurepärane meeskonnamängija, kuid praeguses kiire kasvu faasis vajame teistsuguse käekirjaga juhti. Panin Andrese valesse rolli," ütles Eesti Energia juht Hando Sutter.