Anne Mere juhib nüüd palju suuremaid vägesid üle lahe Soomes, Rakvere emafirma HKScani tegevjuhina. Stoilise rahuga räägib Mere, kuidas hakkab vastutama ligi 4000 töötaja eest Soome ja Baltikumi tehastes ning kuidas kõrge positsioon on tulnud lihtsalt tänu sellele, et ta on püüdnud kõike teha nii hästi kui võimalik.
Tundub, et HKScani juhivahetus on suur muutus ka Soome jaoks, kui teid on sealses meedias tituleeritud juba mõjukaimaks naistööstusjuhiks.
Eks ta ikka kõrvaltvaatajale näib suurema muutusena kui mulle endale. Ma ise leian, et see on asjade loomulik käik, aga üllatavalt suur on ka sealse meedia huvi, näiteks homme annan Helsingin Sanomatele intervjuu.
Milline teie elurütm siis praegu välja näeb? Kas olete veel sisseelamisperioodis?
Ma nimetaks seda küll tõesti nii. Kuna olen uues kohas olnud alles kuu aega, millest nädala viibisin ammu kokkulepitud suusapuhkusel, siis praegu ma peamiselt vaatangi, kuidas asjad kujunevad, mingeid grandioosseid plaane veel ei ole. Nüüdseks olen kohtunud pea kõikide võtmeisikutega ja tööpäevad venivad vahel lausa kuuest hommikul üheksani õhtul. Pealegi elan veel hotellis ja alles otsin üürikorterit.