Apple on oma USAs Räniorus tegutsevate konkurentide, näiteks Amazoni ja Microsofti hulgas esimene, kelle väärtus sellise tasemeni küündib. Üks Apple'i aktsia maksab praegu 207 Ameerika Ühendriikide dollarit.

Kasv on olnud erakordselt kiire: 2006. aastal oli ettevõtte läbimüük alla 20 miljardi dollari ja kasum umbes 2 miljardit dollarit. Alates sellest, kui esimene iPhone 2007. aastal müüdi, on Apple'i aktsia hind tõusnud 1100 protsendi võrra, sealhulgas ainuüksi möödunud aastal oli kasv ligi kolmkümmend protsenti.

Eelmisel aastal jõudis läbimüük 229 miljardi dollarini. Kasum tõusis 48,4 miljardi dollari võrra, mistõttu on see praegu kõige tulusam USA börsiettevõte.

Tõusu põhjuseks peetakse uute seadmete kõrgemat hinda, mis vaatamata sellele, et konkurentsi tõttu müüakse varasemast vähem telefone, toob iga müüdud telefoni kohta ettevõttele siss suurema summa. Teiseks on Apple mitmekesistanud oma kasumiteenimise allikaid, müües muuhulgas mobiilirakendusi, pakkudes pilve ladustamise teenust ja muusika voogedastust.

Kui aga arvestada inflatsiooni, on varem olnud ka teisi ettevõtteid, mis Apple'i praegust väärtust suhteliselt on ületanud, seda näiteks nii Microsofti kui General Motorsi puhul.