Arcomani meeskond, olles Star Traci ametlik edasimüüja Eestis, võttis oma Eestist kutsutud kliente vastu Star Traci messiboksis, mis sellel aastal laius 610 ruutmeetril. Star Traci selleaastased uudistooted, mida esitleti Euroopas esmakordselt just FIBO 2007 messil, olid meediaühendusega E-seeria kardioseadmed, mis võimaldavad kasutajal ühendada kardioseadmega oma iPodi, BlackBerry seadmeid , MP3 mängijaid ja mobiiltelefonid, neid mängida ja laadida, ise samal ajal treenides, teatas Arcoman.

Atraktiivsel ja hästiliigendatud messiväljapanekul esitleti Star Traci erinevaid fitness-seadmete sarju: Instinct, Impact Strenght, HumanSport, MaxRack ja Cardio-seadmeid. Loomulikult ei puudunud Spinning-ratastega sisustatud väljapanek, kus külastajatel oli võimalik osaleda 3 korda päevas korraldatud spinningtreeningshows.

„Peale HumanSport seadmete, mis oma uudse lahendusega pakuvad klientidele väga erinevaid ja põnevaid treeningvõimalusi, äratasid kõigi külastajate huvi eelkõige uued meediaühendusega E-seeria kardioseadmed. Ühendades oma iPodi, BlackBerry seadme , MP3 mängija või mobiiltelefoni kasutatava kardioseadmega võib treeningu ajal kuulata oma lemmikmuusikat, vaadata filme või lugeda e-booke,” rõõmustas messil Star Trac Family liikmena osalenud Arcomani turundusjuht Keiu Kuresaar. „Star Traci E-seeria kardioseadmed said tohutu popu-laarsuse osaliseks ka Ameerikas San Franciscos märtsi lõpus toimunud IHRSA messil,” lisas ta.

Arcoman on pikajalise jõusaalitrenažööride tootmise kogemusega ettevõte Eestis. Oma klientide paremaks teenindamiseks asuti 2002. aastal Eestis edasimüüma ka väga kvaliteetseid ja innovatiivseid Star Traci kardio- ja fitness-seadmeid. Tänaseks on Arcoman sisustanud enam kui 300 spordisaali üle kogu Eesti.