Mängus osalemiseks on vaja kuulata Star FM-i ning raadioeetris kõlava „Maja“ mängu eetrikõlli ajal helistada stuudiotelefonile 6366200. Iga seitsmes helistaja pääseb finaali. Kõll kõlab Star FM-is igal tööpäeval vaid kolm korda, kella 06.00-18.00 vahel. 6. novembril toimuvasse finaali pääseb 27 Star FM-i kuulajat, kelle seast loositakse välja võitja. Võidu kindlustab otse-eetris tehtavale kõnele vastamine.


Mängu auhinnaks on kahekorruseline Soome Omatalo paarismaja osa suurusega on 144 m² (lisaks autovarjualune 20 m²), millele lisanduvad terrass ja rõdu - kokku 22 m²). Majas on 3 magamistuba, garderoob, elutuba avatud köögi ja söögitoaga, 2 WC-d, 2 pesuruumi, saun, abiruumid. Valgusküllane, suurte puitalumiiniumakendega avar elamu on täielikult sisustatud. Gaasiküttel vesipõrandaküte I korrusel ja radiaatorid II korrusel, on reguleeritavad põhiruumide kaupa eraldi termostaatidest.


Auhinnamaja asub Tallinna kesklinnast 8 kilomeetri ja Ülemiste kaubanduskeskusest 4 kilomeetri kaugusel Rae vallas Järvekülas, Uuesalu elurajoonis, aadressil Kopra põik 1-1. Parim juurdepääsutee on Viljandi maantee, kus Nabala tee ristmikult viib otse Uuesallu lai valgustatud asfalttee. Kõigil huvilistel on võimalik majaga eelnevalt tutvuda tööpäeviti kell 10.00-17.00 ning laupäeviti kell 12.00-14.00.


Elamurajooni arendab IBE Estonia OÜ, kelle kaasabil alustas möödunud aastal tööd ka kohalik lasteaed.