Arengufondi juhatuse esimehe avalikule konkursile esitas avalduse üheksa kandidaati, kellest nõukogu valis lõppvooru kaks. Et lõppvoorus üks kandidaatidest seoses teise tööpakkumisega loobus ja teine ei leidnud nõukogu toetust, otsustas nõukogu konkurssi jätkata sihtotsinguga.

Arengufondi nõukogu soovib leida organisatsioonile juhti, kes on end tõestanud kui silmapaistva juhtimiskogemuse ja liidriomadustega tegija, omab laiemat arusaama Eesti majanduse ja ühiskonna ees seisvatest väljakutsetest, visiooni neile lahenduse leidmiseks ja rahvusvahelise suhtlemise kogemust.

Arengufondi nõukogu rahuldas juulis Tõnis Arro tagasiastumispalve Arengufondi juhatuse esimehe kohalt. Nõukogu nimetas juhatuse liikmeks ja juhatuse esimehe kohusetäitjaks fondi tegevjuhi Pirko Konsa.

Arengufondi nõukogu otsustas siseauditi lõppraporti kinnitamist arutada jaanuarikuisel koosolekul, kui on lõpetatud investeerimisvaldkonna ja tütarfirma SmartCap audit. Lisaks kinnitas nõukogu siseauditi töödokumendis esitatud töökorraldust puudutavate järelduste alusel muudatused töö sisekorraeeskirjades ja uue hangete korra.