BNS Groupi tegevjuht Markus Nisula ütles vaid, et mitmesuguseid jutte on liikvel olnud ning soovitas kommentaariks pöörduda Alma Media poole. Alma Media asepresident korporatiivkommunikatsiooni alal Rauno Heinonen ütles Ärilehele: "Tänan küsimast, kuid turuspekulatsioone me ei kommenteeri. Selline on meie kommunikatsioonipoliitika." Alma Media näol on tegemist Helsingi börsil noteeritud ettevõttega.

2013. aasta novembris kirjutas Leedu portaal Verslo žinos, et BNS Groupi omanikud otsivad potentsiaalseid ostjaid kõigist Balti riikidest. Leedu portaali andmetel pakuti BNS Groupi kahele Leedu meediakontsernile, kuid toona ei tundnud nad ostu vastu huvi.

Alma Media puhaskasum vähenes mullu 8,2%, 16 miljonile eurole. Käive vähenes 6,2% 300,2 miljonile eurole.

BNSi gruppi kuuluvad kõigis kolmes Balti riigis tegutsevad BNSi agentuurid, samuti meediamonitooringu ettevõtted Mediju Monitorings, Mediaskopas ja ETA. Lisaks kuuluvad Alma Mediale Eestis ka kinnisvaraportaal City24 ja töökuulutuste portaal CV-online.

Alma Media on Soome meediaettevõte, mille tuntumad kaubamärgid on Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti, Monster.fi, Etuovi.com ning City24. Kokku on grupi käes 35 Soome ajalehte.