III koht

Aasta üllataja ja loetavuselt kolmas artikkel rääkis ettevõtliku perekond Võigemasti eduloost. Aasta meelelahutajaks kroonitud Evelin Võigemast suutis koos abikaasa Priiduga ühisettevõtte Hecuba käivet enam kui neljandiku võrra kasvatada ligi 55 000 euroni, millest kasum moodustas 38 000 eurot.

II koht

Teise koha pälvis aasta kõige ootamatum ja kurvem uudis Maxima poevaringust „Insener: Riia kaubanduskeskus oli nagu rotilõks, hoone oli valesti projekteeritud ja tugevusarvutused olid valed". Nimetatu artiklis rääkis Soomes töötav insener Toomas Kaljas, et Riia kaubanduskeskuse varing on põhjustatud väga kehvast projekteerimise kvaliteedist.

I koht

Aasta ülekaalukalt loetuim artikkel kandis pealkirja „Populaarse söögikoha omanik: sulgeme uksed, noorte tööotsijate tase on kohutav". Kirjutasime, kuidas Raplas avas vaid mõned kuud tagasi uksed tervislikku toitu pakkuv söögikoht Roheline Ait. Selle omanik Pekka-Paavo Kesküla ei osanud aga ette näha probleemi, mille ees ta täna seisab. Klientide seas ollakse küll populaarsed, töötajatega on aga hoopis kurvemad lood. Aasta alguses peab koht seetõttu uksed sulgema.

MEENUTUSEKS: Loe artiklit siit.