Neljandat suve järjest alustavad ja lõpetavad kruiisifirma Pullmantur reisijad oma kruiisireisid Tallinnas. Täna saabub Tallinna lennujaama Madriidist üle 1700 kruiisituristi, kes alustavad siit oma Läänemere-kruiisi, sadamasse aga laevatäis kruiisi lõpetanud turiste.

Päeva jooksul vahetavad nad Tallinnas kohad, reisi lõpetanud suunduvad lennukitega tagasi Hispaaniasse, saabujad aga lähevad sadamas laevale.

Sellesuvise kolmanda ja viimase pööringu lõpuks on Tallinna lennujaam oma partneritega teenindanud umbes 9500 pööringureisijat, kes tänavu seilasid Läänemerel marsruudil Malmö-Rostock-Stockholm-Helsinki-Peterburi-Tallinn.

Laupäeval on pööringulendude saabumised ja lahkumised kontsentreeritud kuue tunni sisse, keskpäeva ja kella 18 vahele. Et tavalisest rahvarohkemal päeval lennujaamas võimalikult mugavalt hakkama saada, tasub lennureisijal end lennule registreerida (check-in) kodus interneti kaudu, ka äraantava pagasi saab lennujaama tuua enne tipptunde või päev varem. Lennujaam on reisijate kiiremaks teenindamiseks paigaldanud kaks lisa-turvaliini.