Kohal olid loodava ühistupanga nõukogu esimees Mae Hansen ja nõukogu liige Ain Hanschmidt, juhatuse esimees Ülle Mathiesen, juhatuse liikmeid Roul Tutt, ja Üllar Talviste. Ühistupanga juhatuse liige Roul Tutt ütles Delfile, et Edgar Savisaar kohtumisel ei osalenud, ent nagu piltidelt näha, käis ta siiski kohal.

"Me arutasime panga järgmisi samme ja järgmiste investeeringute tegevusplaane eelkõige seoses sellega, mis puudutab pangalitsentsi saamist," ütles Delfile panga juhatuse liige Roul Tutt.

Tutti sõnul pandi koosolekul paika kogu nõukogu kooskäimise struktuur. "Kohal oli kogu panga nõukogu koosseis ja juhatuse liikmed."

Küsimusele, kas kohal oli ka Edgar Savisaar, vastas Tutt eitavalt. "Härra linnapea ei olnud panga nõukogu koosolekul, sest panga nõukogu toimub nõukogu liikmete ja panga juhatuse vahel. Edgar Savisaar ei kuulu panga nõukokku, mistõttu ei saa ta kahjuks ka koosolekust osa võtta," nentis Tutt.

Küsimusele, miks linnapea siiski kohal oli ja kas ta jäeti  kohtumise ukse taha, vastas Tutt, et ei vasta provokatiivsetele küsimustele.

Sellegipoolest kiitis Tutt linnavalitsust, kelle initsiatiivil Tallinna Ühistupank loodi. "Loomulikult on linnavalitsus Edgar Savisaarega eesotsas andnud sellele oma head soovid ja toe," lausus ta.

Keskerakonna pressisekretär Taavi Pukk ütles Delfile, et Poska majas toimus ühistupanga nõukogu koosolek, kus Edgar Savisaar ei osalenud. "Küll aga kohtus Edgar Savisaar panga nõukogu liikmetega pärast koosolekut, et soovida neile jõudu nende töös ja õnnitleda neid panga asutamise puhul," sõnas Pukk.

14. juulil esitatud korraldusega eraldati Ühistupanga Asutamise Sihtasutusele panga asutamiseks 75 000 eurot lisaraha.

Sihtasutuse juhatus esitas 14. juulil 2015 Tallinna Linnavalitsusele taotluse 75 000 euro eraldamiseks vajadusega jätkata veel sihtasutuse tegevust, kuna Eesti Ühistupanga registrikande tegemine Tartu Maakohtu registriosakonnas võtab aega.