Twitteri algaastatel kutsus Facebooki asutaja Mark Zuckerberg Twitteri omanikud, Stone'i nende hulgas, enda juurde ja tahtis firma ära osta. Aga Stone ei tema kolleegid ei tahtnud müüa. Et kutse tuli Zuckerbergilt endalt, ei saanud ka kohtumisele minemata jätta.

"Mõtlesime siis, et küsime temalt sellist pöörast hinda, millega tal lihtsalt pole võimalik nõustuda. Mis on suurim number, mis parasjagu pähe tuleb? Viissada ... miljonit ... dollarit!"

Twitter jäigi tol päeval müümata, sest Twitteri aktsionärid ei kiitnud tehingut heaks. Zuckerberg aga öelnud, et 500 miljonit on tõesti "päris palju raha".

Palusin Biz Stone'il jagada mõnda ärilist möödapanekut, milles on tema jaoks saanud hea õppetund.

Stone meenutas, kuidas ta kunagi üritas oma keha nii painutada, et tagasi kaldudes selg kaardu ja käed maha lähevad. Võimlejate jaoks on see harjutus kukepea, kuid tehnoloogiaärimees nägi kõvasti vaeva. "Mul ei õnnestunud see mitte kuidagi."

Treener siis õpetas, kuidas seda harjutust tehes tuleb ühel hetkel lihtsalt kontroll vabaks lasta. Sirutada käed välja ning kallutada keha järjest enam taha, veel ja veel enam, kuni aju juba annab signaali: ära tee, sa kukud! Ja siis veel kallutada, kuni sõrmeotsad põrandat puudutavad.
Siit sündis suurepärane äriline nõuanne.

"Selleks, et milleski edu saavutada, pead sa olema valmis täielikult põruma. Mitte kahtlema, hoogu võtma ja arutama selle üle, kas hüpata tundmatusse, vaid lihtsalt hüppama - kõigest lahti laskma. Läbima selle punkti, kust enam tagasiteed ei ole," ütles Twitteri superstaarist kaasasutaja.

Proovige järele, kas õnnestub!