Anheuser-Buschi tuntumad õllemargid on Budwiser, Stella Artois ja Corona. SAB Millerilt said nad teiste seas Peroni ja Grolschi. Nüüd aga soovitakse minna kosja Coca-Colale endale.

Päev pärast seda kui tuli teade, et ettevõte võiks Coca-Colast huvitatud olla, langes nende aktsia hind 4%, sulgudes 4,26 dollari juures. Coca-Cola aktsia hind oli samal ajal stabiilne.

Coca-Cola turukapitalisatsioon on umbes 176 miljardit dollarit ning nende 2015. aasta käive oli 44,3 miljardit dollarit. Belgia hiiu jaoks ei ole see esimene kord, kui nad on Coca-Colat ihanud. Nad on kaalunud ka PepsiCo omandamist.

Anheuser-Busch InBev on oma „2020. aasta unistuste plaanis" välja käinud, et nad soovivad 2020. aastaks saavutada aastaseks käibeks 100 miljardit dollarit või enam. Siis saaksid 65 juhtivat töötajat osa boonuste plaanist, mille käigus jagaksid nad omavahel 350 miljonit dollarit ehk 5 miljonit näo kohta. Ei ole kahtlust, et Coca-Cola 40+ miljardit dollarit aitaks nad sellest piirist üle.

Huvitaval kombel pidi Coca-Cola hiljuti üles ütlema mitmed pudeldamislepingud SABMilleriga, sest firma läks belglaste kätte. Kui nüüd peaks tehtama diil, siis saaks lepingud uuesti käiku lasta ja võidaksid kõik osapooled.

Tegemist ei ole kindlasti tehtud tehinguga, aga tundub, et Belgia suurtootja on suurde hoogu läinud.