PerthNow Sunday Times kirjutas, et kahe lapse isa 45-aastane Nigel Williams pidas vahet ruletilauas ja proovis Texas Hold’Emi pokkerimängu. Tal oli võimalus teha 5, 10 või 15 dollariline panus. Mida suurem panus, seda suurem teoreetiline võit. Kuuenda käe mängimise järel tabas ta kuninglik mastirida (royal flush), millega ta võitis peaauhinna.

„Nad andsid mulle 27 saja tuhande dollarilist žetooni,“ rääkis ta. „Viisin need kassiiri juurde, kes küsis, et kas te soovite seda vahetada raha või tšeki vastu. Vaatasin sularahasummat ja ütlesin, et oih, ma oleksin pidanud võtma kaasa suurema koti.“

Kui temalt küsiti raha kasutamise plaanide kohta, vastas mees, et tal on parim töö Austraalias, kuid nüüd ta läheb osaliselt pensionile. Ta plaanib töötada seitsme päeva asemel nädalas viis päeva. Raha paneb ta panka ja ei puutu seda enne märtsi.

Austraalia parim töö ei ole professionaalne pokkerimängija, vaid ta teenib elatist golfiväljakuid hooldavas ettevõtte direktorina, kirjutab Celebritynetworth.