by Rolleri tegevjuhi Leena Politanovi sõnul võib ettevõte juba disainikonkursi vaheetapis oma tulemuse üle suurt uhkust tunda.


“Meie juhtivad disainerid Tarmo Luisk ja Margus Triibmann on oma töös olnud sedavõrd jõulised ja ambitsioonikad, et nende moodsaid tänavavalgustuse ja linnamööbli lahendusi soovivad kasutada mitmed innovaatilise mõtlemisega arendajad,” ütles Politanov.


“See, et nende tööd tunnustas ka sõltumatutest tippekspertidest koosnev rahvusvaheline žürii, on meile väga suureks auks ja motivaatoriks oma tegevuse edasisel arendamisel,” lisas ta.


Vahežürii otsuse kohaselt kuulutati BRUNO konkursi auhinna nominendiks näiteks byRolleri poolt kujundatud Rotermanni kvartali tänava tähtlambid. Kandidaadiks nimetati ka samas kvartalis kasutusel olevad byRolleri helendavad tänavaistmed. Samuti leidis tunnustust Rotermanni kvartali väljaku valgustuslahenduse kavand, mille osas ei ole kvartali arendaja veel lõplikku otsust teinud.


“Tahaks loota, et BRUNO vahežürii tunnustus annab ka selle projekti otsustajatele olulise lükke,” tõdes byRolleri tegevjuht.


Eesti Disainerite Liit  kuulutas disainikonkursi BRUNO 2008 välja 23.juulil parima eesti toote looja, parimale disainiprojekti autori ning eeskujulikumat design management-i teostava ettevõtte väljaselgitamiseks. Taotluse disainiauhinna saamiseks võisid esitada kõik disaini vallas Eestis töötavad kodanikud ja ettevõtted. Konkursi lõpptulemused kuulutatakse välja 26. septembril.


Vastupidavaid LED-valgusteid ja linnamööblit avaliku ruumi (linnatänavad, pargid, haljasalad, ehitised jne) tarbeks disainiv ja valmistav ettevõte byRoller esitas konkursile ühtekokku 10 projekti.


byRoller tegutseb 2005. aastast ning kuulub 22 ettevõtet koondavasse kontserni VWF Holding, mis tegeleb peamiselt keskkonnaga seotud kommunikatsioonide valdkonnas Baltikumis, Soomes ja Venemaal.


Konkursile esitatud byRolleri töödega saate tutvuda veebilehel: www.byroller.com/uudis