"Selle suve suur hitt on banaani koorejäätis vahvlikoonuses. Eesti inimesed hindavad kodumaist ning kvaliteetset jäätist," kinnitas turundusjuht.

"Sel aastal tõdeme, et imehea banaanijäätis meeldib inimestele aga ka teises formaadis - Eesti esimese jäätisemeistri Evald Rooma ehk onu Eskimo näpunäidete järgi taas toodetud ning turule toodud pulgajäätis Onu Eskimo banaaniplombiir šokolaadiglasuuris on võitnud paljude jäätisesõprade südamed," leidis Kolk.

Eesti inimesed hindavad Balbiino turundusjuhi sõnul kodumaist ning kvaliteetset jäätist. "Nagu teisedki Balbiino koorejäätised, nii on ka Onu Eskimo plombiirid valmistatud eestimaisest koorest, lisaks on need kaetud šokolaadiglasuuriga, mis annab jäätisele eriti hõrgu maitse. Ka Onu Eskimo vanilliplombiir ja 1-liitrised perejäätised on näidanud häid müügitulemusi," vahendas Kolk.

"Võime uhked olla kõigi Balbiino selleaastaste uute toodete üle - ka Raks jäätised küpsisega, piparmündi täidisega Batman jäätis ning naisterahvaste suur lemmik jogurtijäätis Fitness, mis sel aastal ka metsamarja maitsega saadaval, on saanud tarbijatelt väga hea tagasiside. Juulikuu on olnud meie jaoks edukas ning juunikuu müügitulemus on juba ületatud," lisas Kolk.