Seni on Balbiino turuosa Lätis kümme protsenti, tehinguga loodab Balbiino turuosa Läti jäätiseturul kasvatada viiendikuni, teatas ettevõte.

„Balbiinol oli laienemiseks vaja liikuda Eestist väljapoole ning kohaliku tootmise ja kaubamärgi omandamine on selleks parim võimalus,” ütles ASi Balbiino juhataja Riho Niils.

„Üle riigi asetsevad filiaalid teevad Margotast ühe suurema turukaetusega ettevõtte Lätis. Margota toimib täna Lätis efektiivselt ning see loob hea platvormi edasiseks arenguks. Positiivne kogemus Lätis aitab tulevikus soovi korral siseneda ka Leedu turule.”

„Margota on Lätis väga tuntud ning tunnustatud kaubamärk ja toiduainetööstus. Margota jäätiseid teavad Lätis kõik,” sõnas ASi Balbiino turundusjuht, Margota uus juhataja Teet Anier.

„Margota on tegutsenud 12 aastat jäätisetootja ning jäätise- ja külmutatud toiduainete turustajana. Stabiilse arenguga on nad saavutanud väga hea turupositsiooni. Margota jäätisetehas on kaasaegse sisustusega ning võimaldab toota kvaliteetset kaupa. Lisaks tootmisele tegeleb Margota ka teiste külmutatud toiduainete: kala- ning makratoodete, friikartulite ning juurviljade müügiga. Margotas töötab püsivalt 80 inimesest, hooajal kuni 100.”