?Soovime oma tootearenduses pakkuda erinevaid maitseid erinevatele tootegruppidele,? lausus AS Balbiino juhataja Riho Niils.?

?Selleks, et olla turul edukas, tuleb pidevalt oma tootevalikut täiendada ja pakkuda klientidele midagi uut ja põnevat,? ütles AS Balbiino turundusjuht Teet Anier. ?Sellest lähtuvalt olemegi loonud oma tuntud brändide kõrvale ka uusi maitseid ja tooteid ning uuendanud oma toodete välimust.?

Balbiino toob turule uue tootesarja City ning uuenduskuuri on läbi teinud tootesari Dixi. Lisaks täiendab Balbiino lastele mõeldud uue pulgajäätiste tooteperekonda Yeti kahe uue tootega. Eksporti silmas pidades toob ettevõte välja Raks 6-pack pakendis toote. Täiendavalt uutele toodetele, hakkab ettevõte tootma uues pakendis 1-liitriseid jäätiseid ja jäätist Nova.

Kokku müüs ettevõte möödunud aastal 4251 tonni jäätist. Balbiino enim müünud tooted olid möödunud aastal järgmised ? Vanilla Ninja, Trull, Vanilli TOPs ja šokolaadi TOPs, Maxi TOPs, Yeti ja Raks. Lisaks jäätisele kuulub ettevõttele ligi 50 protsenti Eesti sügavkülmutatud toiduainete turust