"Kolmapäeval käisime me töötajatega oma isiklikke asju ära toomas, millest võiks järeldada, et majandustegevust ei jätkata. Samas ei kuuluta firma välja ka pankrotti, ehk siis kui isegi oleks võimalik kuskile tööle minna, siis mustalt, kuna tööraamatut kätte ei saa. Samuti puudub võimalus minna tööturuametisse ja ennast töötuna kirja panna ülaltoodud põhjusel," rääkis üks anonüümseks jääda soovinud kasiinotöötaja Delfile.

"Kui ei ole raha, siis kuulutagu see pankrot välja ja ma saan oma eluga edasi minna. Ükskõik siis kuidas," häirib teda just kõige rohkem määramatus tuleviku suhtes ja juhtkonna soovimatus infot jagada. Töötaja kinnitusel on olnud terve käesoleva aasta jooksul ettevõttes probleeme töötasu õigeaegse kättesaamisega.

OÜ Cityclubi juhti ei ole õnnestunud tabada ka Delfil, sest ettevõtte juhi Janic Noorkõivu telefon ei vasta.

Töötukassa pressiesindaja Erko Vanatalu sõnul tuleks töötajatel, kelle tööandja ei ole pankrotti välja kuulutanud, kuid tööd enam ei ole ja töötasu ei maksta, pöörduda kohtu või töövaidluskomisjoni poole ning nõuda töötasu väljamõistmist ja töölepingu lõpetamist tööandjapoolse rikkumise tõttu. Kui komisjon või kohus lõpetab inimese ja firma vahel sõlmitud töölepingu tööandjapoolse rikkumise põhjendusega, annab see inimestele õiguse saada töötukassast töötuskindlustushüvitist.

Maksu- ja tolliamet ei soostunud avalikustama ka OÜ Cityclubi opereeritavate kasiinode mänguaparaatide ja -laudade jaoks juuniks taotletud hastartmängumaksumärkide arvu, viidates ettevõtte ärisaladusele.