“Endine Balti jaam on surnud, elagu uus Balti jaam!” ütles jaama avava Go Groupi juhataja Aare Kilp. Kilbi sõnul ei saa tänapäevane rongijaam olla pelgalt piletite ostmise koht, vaid reisikeskus, kus inimene saab aega veeta, reisiks valmistuda ning erinevaid teenuseid tarbida. Seega on uues reisikeskuses endisest Balti jaamast säilinud vaid ajalooline hoone, ülejäänu on täielikult uuenenud, teatas Delfile kommunikatsiooniagentuur Euro RSCG PR.

Uues reisikeskuses paiknevad tippkoka Rain Käärsti restoran Travel ja bistroo „10 minutit”, Hansapanga kontor ning neli sularahaautomaati, reisibürood GoTravel ja Cassandra, Olympic Casino, SPA ja ilusalong, R-kiosk, prillipood, valuutavahetus, fotokauplus jpm.

Kilp rõhutas, et Balti jaama kordategemine on oluline kogu Tallinna seisukohalt. “Loodetavasti leiavad nüüdsest siiakanti tee ka need, kelle jaoks siin seni puhtusest ja turvalisusest puudu jäi.”

Samas kõrval avatava uue 250-kohalise hotelli Shnelli kohta ütles Kilp, et seal pole liigset luksust, mille eest inimene toahinnas paratamatult peale peab maksma, kuid on olemas kõik, mida ta vajab ja seda kaasaegsel tasemel.

Grupi koguinvesteering hotelli ja reisikeskuse rajamisse on 92 miljonit krooni.