2007. aasta esimesel poolel Balti Jaama külastanud inimestest olid 452 540 Edelaraudtee rongireisijad; 835 000 Elektriraudtee reisijad ja 86 000 inimest kas saabus või lahkus Go Raili Tallinn-Moskva või Tallinn-Peterburi rongiga, on kirjas Delfile saadetud teates.

13 456 külastajat olid reisikeskuse kõrval asuva Go Hotel Shnelli kliendid ja 6 350 inimest käis reisikeskuses asuvas reisibüroo Go Travel kontoris.

Reisikeskuse külastajatest kokku umbes 38 000 inimest olid Rain Käärsti restorani Travel kliendid või külastasid kas reisikeskuses asuvat ilusalongi Shnelli Day Spa või siis kasiinot.

Balti Jaamas asuvat Hansapanga kontorit külastas aasta esimese kuue kuuga 51 683 inimest.

Uuenenud reisikeskus Balti Jaam avas uksed 2005. aasta suvel. Reisikeskus on multifunktsionaalne teeninduskeskus, mis pakub vajalikke teenuseid nii tallinna saabuvale külalisele kui ka linlastele. Restorani, kauplusi, Hansapanga kontorit külastavad eelkõige just tallinlased. Reisijale on olemas kõik vajalik: internetipunkt ja WiFi leviala, pagasiruum, rahavahetus, postkontor, duširuum.

Samaaegselt Reisikeskuse Balti Jaam avamisega avas esmakordset uksed ka keskusega klaasgaleriiga ühenduses olev Go Hotel Shnelli.