15. detsembril toimunud Baltika nõukogu koosolekul otsustati alates 2017. aastast avaldada Baltika müügitulemusi vaid kvartaalsete auditeerimata majandustulemuste osana, mis on täiendatud sisuliste kommentaaridega, teatas ettevõte börsile.

"Baltika nõukogu hinnangul kajastavad kvartaalsed finantstulemuste ülevaated ettevõtte finantsseisu terviklikumalt kui kuupõhised müügiraportid," seisab teates. "Ühtlasi soovib Baltika ühtlustada oma teavituspõhimõtteid teiste Nasdaq Tallinna börsil noteeritud ettevõtetega, avaldades vaid kvartaalseid finantsülevaateid."

"Baltika eesmärgiks on eelkõige õige, täpse ja täieliku informatsiooni edastamine," kommenteeris Baltika juhatuse liige ja finantsjuht Maigi Pärnik-Pernik. "Käesoleva aasta neljanda kvartali ja aasta majandustulemused avaldame alles veebruaris, mistõttu ei ole meil hetkel võimalik tervele 2016. aastale hinnangut anda, küll aga saab seni avaldatud tulemuste põhjal kinnitada, et Baltika on sel aastal oma tulemust iga kvartaliga oluliselt parandanud."