BanTeci tegevjuhi Kärt Kokki sõnul sai valik kolimise kasuks tehtud eelkõige tingituna ettevõtte arengust ja sellest tulenevast vajadusest avaramate ning kaasaegsemate ruumide järgi, teatas ettevõte.
„Otsus turul pakutavatest uutest ärimajadest just Tammsaare Ärikeskuse kasuks tuli meie jaoks üsnagi kergelt. Meeldis projekti kontseptsioon ja Kaamos Groupi töötajate poolne soov ning oskus leida läbirääkimiste käigus just meie jaoks parim lahendus,“ lisas Kokk.

Tammsaare Ärikeskuse arendaja Kaamos Kinnisvara tegevjuht Priit Uustulndi sõnul on Tammsaare Ärikeskuse üks eesmärkidest luua lisaväärtusi üürnike vahelise koosluse ja tugiteenuste pakkumisega.
„BancTec on maailma üks tuntumaid ettevõtteid oma sektoris ning meil on hea meel alanud koostöö üle,“ mainis Uustulnd.
Ta lisas, et veel valmimata hoone ruumidest on omaniku leidnud juba ligi kolmveerand pindadest.

Tammsaare Ärikeskusel on ligi 800 kohaga parkimisala.
Tänaseks on Tammsaare Ärikeskusel sõlmitud lepingud selliste tuntumate ettevõttega nagu Emor AS, ERGO Kindlustuse AS, koolitusfirma Invicta, ravimifirma Pharma Swiss, Pristis AS, Fertilitase erahaigla, ID Süsteemide AS, AS Silberauto jpt.

Toitlustusteenust keskuses, hakkab pakkuma uus söögikoht Pegasuse tegijatelt.
Tammsaare Ärikeskuse projekti arendab Kaamos Kinnisvara OÜ, mis on osa kodumaisel kapitalil põhinevast kontsernist Kaamos Group, mis tegeleb kinnisvaraarenduse, puidutööstuse, ehituse ning teedeehitusega.
Kaamos Group tegutseb Eestis, Lätis, Valgevenes ja Venemaal, olles tööandjaks enam kui 600 inimesele.

Kaamos Kinnisvara OÜ tuntuimad arendusobjektid on Tammsaare Ärikeskus, Tammsaare K-Rautakesko, Sinikivi tehnopark, Männisalu korterelamud, Jalaka korterelamu Pärnus, Pärnu mnt. 153 büroohoone ja Mäekuninga elurajoon.
BancTec on juhtiv ettevõte maksete töötlemise, dokumentide töötlemise ning info digitaliseerimise ja IT teenuste alal.
Ettevõtte portfellis on lai valik tooteid ja teenuseid mis automatiseerivad keerulisi, suuremahulisi ning inforohkeid äriprotsesse ettevõtetele, kes tegutsevad finantsteenuste, telekommunikatsiooni, avaliku sektori, transpordi, tööstuse ning tervishoiu valdkonnas. Ligikaudu 2700 töötajaga ning esindusega 14 riigis töödeldakse päevas keskmiselt 50 miljonit dokumenti.
BancTec OÜ Tallinna kontoris on hetkeseisuga 24 töötajat.