Maakohtuniku Ingeri Tamme sekretäri Ragne Rebase kinnitusel on põhikohtualune Bergmann esitanud kohtule 28. novembri kuupäeva kandva arstitõendi, mille kohaselt on Bergmanni tabanud viirushaigus.

Rebase andmeil on Bergmanni haiguse tõttu kohtuistung edasi lükatud juba neli korda. Kuna protsessiosalisi on palju, on ERA-pankurite üle peetav kohtuprotsess katkenud erinevatel põhjustel kokku paarkümmend korda.

Kohtu all on ERA Panga nõukogu esimees Bergmann, panga juhatuse esimees Jaak Kiiker, panga finantsdirektor Peep Akkel, panga IT-osakonna juhataja Mart Kallaste, panga Tallinna filiaali juhataja Raivo Link, panga jurist Aet Bergmann, panga asjaajamisosakonna juhataja Krista Lepik, kindlustusfirma Polaris Vara juhataja Tarmo Ruben ja kindlustusfirma töötaja Helve Luhasalu.

Süüdistuse kohaselt ajasid ERA Panga juhid ebaseaduslike tehingutega pankrotti nii panga kui ka kindlustusseltsid Polaris Vara ja Polaris Elu. Süüdistuse kohaselt tekitasid süüdistatavad kahju 214,4 miljoni krooni ulatuses.