„Olen teinud järjekindlat ja eesmärgipäraselt igapäevast tööd ja püüdnud seda hästi teha," ütles ta.

Ta ei soovi ordenit nimetada veel elutööks, ehkki eksport Norra suunal on toimunud juba 15 aastat ja inimese aktiivse tööelu mõistes on tegemist pika perioodiga.

„Elutööks seda aga küll nimetada ei tahaks, sest usun, et palju aktiivseid ja tegusaid aastaid on veel ees ja elutööle on punkt veel panemata. Selleks võiks saada kasvõi Viljandi valla algatusel rajatav tööstuspark, mille arendamisel ma kaasa löön," teatas ta.

Bestra Engineering on arenenud viimase seitsme-kaheksa aasta lõikes, alustades praktiliselt nullist, kus puudusid hooned ja seadmed, polnud ühtegi inseneri ega ka teadmisi masinaehituse alal. Täna ollakse maailmaturul omas valdkonnas üsna arvestatavaks tegijaks.

„Seda kogemuste ja teadmiste pagasit tahaksingi jagada loodava tööstuspargi kompetentsikeskuses ja  inkubatsioonikeskuses alustavate ettevõtetega."

Bestra Engineering on astunud sammukese lähemale suurele eesmärgile, milleks on masinaehituslike kõrgtehnoloogiliste terviklahenduste pakkumine klientidele.

„Oleme osalenud projektides , kus  suudame kliendi vajadustest lähtuvalt disainida tehnilise lahenduse ja siiis selle ka teostada."

Eesti riik ja rahva suhtumine

Ordeni saamine on ettevõtjale kahtlemata kena tunnustus, aga mis Mutlele riigis täna muret valmistab?

„Eesti riigil pole tegelikult viga midagi, aga alati on võimalik selle juhtimist parandada. Minu arvates on kogu juhtimistasand liiga killustunud, iga ministeerium ajab oma asja ning puudub selge ja arusaadav tervikpildi nägemus.

Rahva suhtumine ettevõtjatesse  kujuneb  nende endi tegude järgi ning paraku on palju ka neid  ärimehi, kes ettevõtjate mainet on tugevalt kahjustanud. Riigi suhtumises on aga täheldada seda, et minnakse valimatute vahenditega tublide ja ausate ettevõtjate käest seda nõudma, mida riik pole ebaausaid ärimehi ohjeldades suutnud kätte saada. Kahju, sest selline suhtumine ei tekita usaldust.

Palju on määramatust ja ebakindlust lähituleviku suhtes ning ka eelseisvate valimiste tulemusi ootavad ettevõtjad ärevusega, sest ettevõtlus  vajab stabiilset keskkonda."