Eskaro on üks juhtivatest värvitootjatest siinses regioonis, omades tehaseid nii Eestis, Soomes, Valgevenes, Venemaal, kui ka Ukrainas. Eskaro on tegutsenud juba üle 20 aasta, alustades 1993. aastal Tallinnas.

Pika ning eduka tegutsemisaja jooksul on loodud tugev tooteportfell, mis on kõrgelt hinnatud nii Eestis kui naaberriikides. Eskaro nõukogu liige Andres Assor kommenteeris: „See tehing on meile oluline samm edasi, kindlustades meie finantsstabiilsust ja toetades edasist käibe kasvu. Eskaro kaubamärgid on ühed tuntumad ja usaldusväärsemad meie võtmeturgudel. Tugeva finantspartneri kaasamine lubab Eskarol jätkuvalt kasvatada turuosa nendes riikides, kus praegu tegutsetakse.”

“Eskaro kaubamärkidel on tugev positsioon ettevõtte võtmeturgudel Eestis, Venemaal, Ukrainas ja Valgevenes. Ettevõte on tõestanud oma võimekust teenida stabiilset rahavoogu pika ajaperioodi jooksul ning selle kasvuväljavaated ja ekspordipotentsiaal ühtivad BPM’i seatud eesmärkidega. BPM hindab kõrgelt Eskaro juhtkonda, kellel on üle 20 aastane kogemus antud valdkonnas,” ütles Priit Veering, BPM Capital’i partner.