Ettevõte on juba jõudnud kokkuleppele Eesti pangaga LHV. See samm avab neile ukse, et hakata oma tehnoloogiat pakkuma pankadele nii Euroopas kui USAs, kirjutab Financial Times. Transferwise'i juhid ütlesid, et neil on eelkõnelused pooleli veel mitme teise pangaga.

Nende sõnul on nad läbi rääkimas nii traditsiooniliste pankadega kui ka teiste uustulnukatega, kuid rohkem nad praegu öelda ei saa. Financial Times rääkis aga inimesega, kes on kõneluste sisuga kursis ning tema sõnul käib jutt ka mitmest Briti pangast.

Uued ja innovaatilised tehnoloogiaettevõtted on igal pool maailmas astumas tavapankade varvastele, pakkudes odavamaid, mugavamaid ja kiiremaid teenuseid. Mitmel pool on vanad olijad uutega jõud ühendanud, et teha koostööd.

JP Morgan kirjutas eelmisel kuul alla lepingule OnDeckiga, mis tegeleb veebis laenuteenuse pakkumisega.

Hispaania panga BBVA partneriks on raha ülekandmise keskkond Dwolla. Näiteid on veelgi.

Financial Timesi arvates on LHV Eesti suurim pank 70 000 kliendiga (tegemist on tõesti suurima Eesti kapitalil põhineva pangaga, aga Skandinaavia suurtele tegijatele jääb LHV täna veel alla - toim). Times mainib ka, et nii Kristo Käärmann kui Taavet Hinrikus on eestlased.