Ühendkuningriigi referendumi tulemuste statistika on toonud nähtavale teatava lõhe briti sotsiaalsete klasside vahel. Kõrgematel ametikohtadel töötavad suurlinnade elanikud hääletasid enam Euroopa Liitu jäämise poolt; töölisklassi kuuluvad inimesed, kes tajusid majanduslikku konkurentsi Ida-Euroopast saabuvate võõrtöölistega, olid seevastu valdavalt lahkumise poolt. Referendumi-järgsetel päevadel on kõikuma löönud aga just jõukamate klasside varaline seis.

Bloombergi miljardäride indeksi järgi kaotasid Briti rikkaimad naelsterlingi languse tõttu kokku ligi 5,5 miljardit dollarit. Kaotus mõjutas nii Brexiti toetajaid kui ka vastaseid. Peter Hargreaves, Ühendkuningriigi suurima jaekaubandusettevõtte omanik ja Brexiti suurrahastaja kaotas 500 miljonit dollarit. Euroopa Liitu jäämise toetaja Richard Bransoni ettevõte Virgin Group kaotas kolmandiku oma turuväärtusest. Suurbritannia rikkaima ettevõtja, kinnisvaraärimehe Gerald Grosvenori kaotus turul ulatus aga lausa 1 miljardi dollarini.

Kuid Brexiti majanduslikud tagajärjed ei mõjuta vaid Ühendkuningriigi 15 rikkaimat ettevõtjat. Naelsterlingi nõrkus ja turu etteaimamatus on muutnud Londoni kinnisvara välisinvestoritele odavaks ning kinnisvaraturu kohalikele ostjatele ebakindlamaks; Council of Mortgage Lenders (kinnisvaralaenuandjate nõukogu) sõnul võib taolise olukorra kestmine sealset turgu pikemaajaliselt kahjustada. Samuti, nagu kirjutab Reuters, ohustavad võimalikud uued regulatsioonid tuhandeid kõrgepalgalisi töökohti, kui suurpangad nagu JPMorgan otsustavad Suurbritanniast osaliselt lahkuda.