Ceres alustas aiandushooaega, avades oma Tallinnas Harku järve ääres paiknevas aianduskeskuses 1000 ruutmeetrit uuenenud müügipinda.

Kokku on Ceresel müügipinda 12 500 m², jaemüügiplats koos katusealuse ja õuealaga võtab enda alla 7830 m² ja edasimüüjaile mõeldud hulgimüügiplats 4670 m². Keskusesse paigutati automaatjuhitavad uksed, sisekujundaja abiga valmis uus interjöör, muudeti loogilisemaks kaupade paigutust ja klientide liikumist. Ettevõte paikneb Harku järve ääres 24 hektarisel alal.

Cerese juhatuse esimees Andres Suitso ütleb, et aianduskeskuse renoveerimisega panustatakse eeskätt koduaiapidajaile, tõstetud on pakutava atraktiivsust ja klienditeeninduse taset. ?Aiandus on üks Eesti kiiremini kasvavaid valdkondi, nõudluse kasv on kuni 30% aastas,? märgib Cerese juhatuse esimees.

Eesti kapitalil põhinevasse Ceres Gruppi kuulub Ceres AS ja Ceres Hortus OÜ. Ceres AS alla on koondunud teenuseid pakkuv haljastusosakond, jaemüügiga tegelev Cerese Aianduskeskus ja edasimüüjaid ning haljastajaid teenindav hulgimüügi osakond. Ceres Hortus OÜ hõlmab kogu tootmistegevuse: lillekasvatuse ja puukooli. Grupi käive 2005. aastal oli 30 miljonit krooni, kasum 1,8 miljonit krooni. Ettevõte annab aastaringselt tööd 45 inimesele.