Proportsionaalselt suurenesid ka põhipalgast sõltuvad lisatasud – öötöö lisatasu, ületunni tasu ning riiklikel pühadel töötamise lisatasu, teatas ettevõte.

Circle K Eesti müüjate sisendipalk tõusis rohkem kui eelmisel aastal ehk Tallinnas, Harjumaal ja Raplamaal 8,2 protsenti ning mujal Eestis 8,7 protsenti. Ettevõte tunnustab jätkuvalt ka pikaajalise staažiga töötajaid, kes on oma ametikohal töötanud kolm või enam aastat.

Circle K jätkab ka kuupõhise boonuse maksmist nii müüja-klienditeenindaja, vanemmüüja kui teenindusjaamade asetäitjatele – müügiboonused moodustavad arvestatava osa töötasust ning võivad ulatuda 40 protsendini põhipalgast.

Eraldi lisatasud on ette nähtud teenindusjaamades, kus klientide külastatavus ja sooja toidu müük on kõrgem. Uue kompensatsioonina käivitati sel aastal transpordikulude hüvitamine nendele teenindusjaama töötajatele, kelle töökoht asub asulatest väljaspool ja kuhu ei ole võimalik mõistliku aja jooksul ühistranspordiga tööle jõuda.

Circle K Eesti on mootorikütuste jaemüüja, mis omab ja opereerib 59 täisteenindus- ja 17 automaatjaama ning üht mugavuspoodi. Ettevõttes töötab ligi 700 inimest, neist enamus teenindusjaamades.

Circle K Eesti AS kuulub Kanada päritolu rahvusvahelisse kontserni Alimentation Couche-Tard, kes annab tööd enam kui 125 000 inimesele ning kelle kaubamärgi Circle K all tegutseb Põhja-Ameerikas, Euroopas ja Aasias ligi 16 000 mugavuspoodi ja teenindusjaama.