Cisco puhaskasum 2013. majandusaastal 10,0 miljardit dollarit, mis teeb 1,86 dollarit aktsia kohta. Aasta varem oli puhaskasum 8,0 miljardit dollarit ehk 1,49 dollarit aktsia kohta. Ka majandusaasta viimane kvartal ehk suvekuud maist juulini möödusid ettevõtte vaatenurgast edukalt - perioodi käive kasvas aastatagusega võrreldes 11,7 miljardist dollarist 12,4 miljardi dollarini.

"Usun varasemast rohkem meie võimalusse saavutada ühel päeval maailma tähtsaima IT-ettevõtte positsiooni," ütles Cisco juhatuse esimees John Chambers.

"Aasta viimane kvartal oli mõneski mõttes rekordiline ning ületasime paljude numbriliste näitajate puhul enda ootuste mediaani. Lisaks sellele suutsime saavutada uue kvartalipõhise kassavoo rekordi – neli miljardit dollarit," rääkis Chambers.

Chambers märkis, et just nüüd, rohkem kui kunagi varem, ootavad Cisco kliendid ja koostööpartnerid ettevõtte tuge, et olla jätkusuutlikud ja edukad keerulises maailmamajanduse olukorras.

"Nad tunnevad ära kasu partnerist, kes ei ole ainult liider toodete valdkonnas, vaid suudab lisaks luua tehnoloogia ja lahenduste abil arhitektuuri, mis aitab kärpida operatiivseid kulutusi, saavutada kiiremini tulemusi ning kinnitada tehtud investeeringute tasuvust," ütles Chambers.