„Ma arvan, et inimesed kadestavad mind sellepärast, et ma olen rikas, ilus ja hea jalgpallur,“ ütles Ronaldo vastuseks küsimusele, miks paljud teda vihkavad.

Kuigi ka paljud teised jalgpallurid „käivad“ modellidega ja ilmutavad end aluspesureklaamides, ei lähe ühegi teise elustiil jalkafännidele nii palju korda kui Ronaldo oma.

Nagu selgus CIES Football Observatory hiljutisest uuringust, on Cristiano Ronaldo hind hetkel "kõigest" 157 miljonit dollarit, samal ajal kui mõni klubi peaks tahtma FC Barcelonalt ära osta Ronaldo rivaali Lionel Messit, peaks ta välja käima ligi 260 miljonit dollarit.

Samas võib Ronaldo rahul olla, sest napsas teist aastat järjest oma rivaali nina eest maailma parima jalgpalluri tiitli.

Kuidas on aga lood Ronaldo rahakotiga?

2014. aastal teenis Ronaldo Forbesi andmetel kokku 52 miljonit dollarit.

Ta kirjutas eelmisel aastal alla lepingule, millega ta saab kuni 2018. aastani igal aastal 22,6 miljonit dollarit.

Peaaegu sama palju teenis ta juurde väljaspool palliplatsi – 28 miljonit dollarit aastas.

Leping Nike’iga toob talle aastas sisse 8 miljonit dollarit.

Lisaks on tal lepingud selliste firmadega nagu Herbalife, Castrol ja Samsung.

Elu, mida Ronaldo elab väljaspool jalgpallistaadionit, on igati tema sissetulekute vääriline.

Ronaldo tüdruksõber on venelannast bikiinimodell Irina Shayk, kes on ka ise üks väga edukas neiu. Eelmisel aastal võis teda näiteks näha kinolinal Hollywoodi suurfilmis „Hercules“.

Ronaldo suureks hobiks on autod. Näiteks kuulub talle 300 000 dollarit maksev Lamborghini Aventador.

2009. aastal sõitis vutistaar Manchesteris hunnikusse 320 000 dollarit maksnud Ferrari.

Samuti kuuluvad teadaolevalt tema autokollektsiooni Bentley, Porsche ja Mercedes. See nimekiri pole mõistagi täielik.

Ronaldo elab Madridi eksklusiivses La Finca elurajoonis, kus tal on villa, mille väärtust hinnatakse umbes 7 miljonile dollarile.

Ronaldo nõrkuseks on mood ja ta on olnud modelliks näiteks Armanile. Samuti on Ronaldol oma aluspesubränd CR7, mille disaineriks on Richard Chai.

Vutistaaril on leping luksuskellade tootja Jacob & Co’ga, kelle 160 000 dollarit maksvat kella on Ronaldo randmel ka märgatud.

Ilu-eedi imidž on teinud Ronaldost ühe vihatuima jalgpalluri maailmas.

Ta on teinud ka jõupingutusi, et seda imidžit „inimlike“ momentidega tasakaalustada. Nagu neil kordadel, kui ta on maailma parimaks jalgpalluriks valimise puhul lasknud kuuldavale ühe mehise möirge.